El Grup municipal demanarà una còpia de l’expedient de construcció de l’hotel del Pòsit per comprovar les diferències de la informació donada pel regidor d’urbanisme i les que apareixen al cartell d’obra.

El portaveu del grup municipal de Ciutadans Cambrils, Imanol Rico, demanarà al departament d’urbanisme “tenir accés a l’expedient de la construcció de l’hotel de la plaça del Pòsit per saber perquè no coincideixen les dates facilitades pel regidor d’urbanisme i les que apareixen al cartell d’obra de la plaça del Pòsit”.

El portaveu municipal de Cs ha denunciat “la falta de transparència de l’equip de govern” i ha explicat que la formació taronja “porta ben bé un any demanant informació referent a la construcció de l’hotel i quan finalment la rebem no queda clar en quina situació es troba actualment aquesta llicència”, ja que, “la informació donada pel regidor d’urbanisme indica que la llicència d’obra es va donar el 26/1/2016 i la que apareix al cartell d’obra indica que va ser el 25/5/2015”. Per aquest motiu, Rico ha manifestat que “Cs demanà una còpia de l’expedient”.