El Grup Municipal de Cs insta a l’equip de Govern a “ser més ràpid a l’hora d’atendre els problemes de Cambrils, especialment quan està en risc la seguretat ciutadana”

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Cambrils ha demanat “mesures urgents que redueixin la perillositat del nou pont de la N-340, després de les queixes veïnals pels inconvenients de les obres que han arribat a provocar diversos accidents en els últims dies”. Així ho ha explicat el portaveu municipal de Cs, Imanol Rico. I ha criticat que “fa setmanes que el pont és un perill i l’equip de govern encara no ha fet cap modificació per evitar més accidents”.

Tanmateix, Rico ha recordat que “el regidor responsable de l’àrea, Antonio Laguna, es va comprometre al Ple a atendre la demanda veïnal” però “no s’ha dut a terme cap tipus d’actuació per prevenir possibles accidents”. Per això, ha instat a l’equip de govern a “ser més ràpid a l’hora d’atendre els problemes de Cambrils, especialment quan està en risc la seguretat ciutadana”.