El Grup Municipal de Cs demana obrir un procés de selecció per la nova plaça de tècnic a Ensenyament aprovada al passat Ple Municipal

El Grup Municipal de Ciutadans ha demanat la convocatòria d’un procés de selecció per cobrir la nova plaça de tècnic a l’àrea d’Ensenyament. El portaveu municipal de Cs, Imanol Rico, ha explicat que “al passat ple, va quedar clar que era necessari un nou procés de selecció per cobrir aquesta plaça tal com va afirmar el secretari, tot i que el govern no té intenció de fer-ho”. En la mateixa línia Rico ha criticat que “es va aprovar la plaça sense els informes pertinents i a més sembla que aquesta plaça ja té nom”.

Rico ha considerat “inadmissible l’adjudicació a dit d’una nova plaça de funcionari” i ha demanat “més transparència i claredat en la gestió de personal, que últimament està posant en dubte el Govern”. En aquest sentit, ha recordat que “estem immers en l’elaboració de la Relació de Llocs de Treball (RLT) i en els dos anys que portem ja hem vist com s’apujaven sous només d’alguns treballs de forma arbitrària i en contra del que demanava la majoria de la plantilla de personal” i ara “com es crea una plaça sense seguir els mecanismes correctes i a més amb la intenció d’adjudicar-la sense el procés de selecció”.

Imanol Rico comenta que “l’ajuntament de Cambrils no és l’empresa o negoci de ningú, és una administració pública que ha de seguir uns processos per crear noves places i adjudicar-les”, i que desde Cs, “estarem molt alerta amb la política de personal per lluitar contra el nepotisme”.