Imanol Rico (Cs) considera “imprescindible” que amb el torneig de futbol es “millorin les instal·lacions utilitzades i no es perjudiqui cap entitat esportiva de Cambrils”

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) va presentar el mes passat una iniciativa perquè la celebració de la 24 edició del ‘Mundialito’ suposi un impacte positiu real per a Cambrils. El portaveu municipal de Cs, Imanol Rico, ha posat de manifest tres requisits per tal que la formació taronja recolzi el torneig que són “que l’esdeveniment esportiu es tradueixi en un benefici real per al municipi, que es millori l’estat de les instal·lacions utilitzades o es mantinguin com estan i que la celebració del mateix no perjudiqui cap entitat esportiva de Cambrils”.

Imanol Rico ha explicat que “el ‘Mundialito és un dels torneigs internacionals de futbol infantil més grans del món, amb prop de 5.000 participants i més de 300 equips provinents de 50 països”. I ha recordat que “la celebració del torneig de l’any passat va generar controvèrsia entre els veïns”, perquè “diversos clubs esportius van sortir perjudicats, una gran part dels participants van dormir a municipis veïns i les instal·lacions van acabar en pitjor estat del qual estaven”.

Per això, el portaveu municipal de Ciutadans ha titllat d'”imprescindibles” les recomanacions de la formació taronja i ha instat l’equip de govern a tenir-les en compte perquè “si l’Ajuntament gestiona correctament ‘El Mundialito’, tots els cambrilencs sortirem guanyant”.

 

Imanol Rico (Cs) considera “imprescindible” que con el torneo de fútbol se “mejoren las instalaciones utilizadas y no se perjudique ninguna entidad deportiva de Cambrils”

El Grupo Municipal de Ciutadans (Cs) presentó en el mes de febrero una iniciativa para que la celebración de la 24 edición de “El Mundialito de fútbol” suponga un impacto positivo real para Cambrils. El portavoz municipal de Cs, Imanol Rico, ha puesto de manifiesto tres requisitos para que la formación naranja apoye el torneo que son “que el acontecimiento deportivo se traduzca en un beneficio real para el municipio, que se mejore el estado de las instalaciones utilizadas o se mantengan como están y que la celebración del mismo no perjudique ninguna entidad deportiva de Cambrils”.

Imanol Rico ha explicado que “el ‘Mundialito es uno de los torneos internacionales de fútbol infantil más grandes del mundo, con cerca de 5.000 participantes y más de 300 equipos provenientes de 50 países”. Y ha recordado que “la celebración del torneo del año pasado generó controversia entre los vecinos”, porque “varios clubes deportivos se vieron perjudicados, una gran parte de los participantes durmieron en municipios vecinos y las instalaciones acabaron en peor estado tras el evento”.

Por ello, el portavoz municipal de Ciutadans ha tildado de “imprescindibles” las recomendaciones de la formación naranja y ha instado el equipo de gobierno a tenerlas en cuenta porque “si el Ayuntamiento gestiona correctamente El Mundialito, todos los cambrilenses saldremos ganando”.